sprachen

 
 

Nabavite bogat

napraviti besplatno s pravim Euro Soccer Manager

Igre koje bi ti bogati

 

Da li igrati kao Football Manager?

Ako da, onda znam koliko je ambiciozna ste euforije i svoj klub u vrh kluba u borbi za poslije veličanstvene pobjede, trofeje i prvenstva senzacionalno slavlja. Znam da je previše, vjerujte mi.Kupiš igru ​​pun iščekivanja svoje želje, platiti oko 20-40 eura i uložiti jako puno vremena u svom novom FIFA Manager da bude uspješan.
 
Vi ste potpuno u svom elementu i otići sa stotinama planova u glavi da rade na vlastitu nogometnu povijest pisati.Uz vaše stvarne datoteke Vi ste sada menadžeri i treneri iz vaše bebe i pripada samo vama na miru. Možete li izgraditi grb za svoj klub dati svoj identifikaciju. Možete kupiti i prodati igrača ili trenera, organizirati obuku, briga o svakom pojedinom igraču, tako da je uvijek boljeVi knobelst igrate taktike, što djeluju s reklamnih partnera, izgraditi dobar odjel mladih, briga o cijenama ulaznica, grade važne građevine s, što radite sa svog nogometnog igrališta nogometnu mjesto i još mnogo toga. Naravno, sve to s ogromnim zabava koja prijeti da se nikada ne završavaju.
U nekom trenutku, ali godina je vrijeme prošlo i nova verzija vašeg nogometni menadžer stoji na vratima.
Što radite sada? Imate kupiti tu verziju i počinješ sa svime opet od nule? Možete staviti svoju bebu, a zatim, i brinuti se o novom? Što je sa svim tim znoja i vremena? Ili ti igraju svoju bebu dok ste neprikosnoveni top menadžera,od svi uspjesi u beängstlichen ponavljanje sezone donosi sezone. Vi znate točno što mislim, sve je izgrađen na najvišoj razini, imate samo vrhunski igrač, a nakon velikog truda, postoji samo ti i tvoj klub.Jedino što je ostalo je tvoj trofej dvoranu kako bi vidjeli neke svoje velike trofeje ili da uživa u svojim statistikama kao što ste postali veliki, ali sada su. Što mislite o tome da su svi vaši menadžeri i treneri zadatke s istim ciljevima, ambicijama,Opredjeljenje za uspjeh i aktivnostima svog starog nogometni menadžer s velikom razlikom, što hoda vaš uspjeh lako u realnim eura okolo i pogledati ne samo svoje trofeje, ali što se borimo za nešto stvarno. Za svog osobnog bogatstva.
 
online zaraditi novac, osim sposobnosti, zaraditi novac, cilj tajkun, igre, euro, novac,fussballmanager,
 
 
 
 
 

Je ist goaltycoon?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Cilj Tycoon je igra browser (nogometna on-line) koja vam nudi širok raspon menadžera proći i zanimljive izazove u borbi za toliko željeni naslov protiv pravih ljudskih igrača. Igrati u vašem pregledniku bez skupe, vrijeme i iz bilo kojeg jednostavno.To je početak siječnja 2014 otišao na početku i zapravo još uvijek potpuno novi. Dakle, još uvijek vrijedi Rani ulazak u igru, jer je nadogradnja u višim ligama još uvijek je vrlo jednostavna i brza. Iako postoje već više od 57.424 svijetu tim ovdje, ali potencijal je ogroman i ima sve više i više korisnika svaki dan.Iako je cilj Tycoon je stavio online još prosinca 2013, ali prva stvarna Gameday je otvorena u siječnju 2014. Ja ga pronaći zadovoljavajuće vraća ravnotežu poboljšanja i nove značajke unutrašnjosti. Posebnost je u FIFA Manager na gol Tycoon je,Možete razmjenjivati ​​svoje ingame valutu u prave eura, a potom transfer putem banke ili PayPal-a na svoj račun. Kukicom je možda taj cilj Tycoon je još uvijek na engleskom jeziku (kako bi bili sigurni, ali ipak promijeniti). Neka se, ali ne mogu odgađati, tekstovi su vrlo jednostavni i ponavljaju stalno.Ja sam se samo za engleski jezik vještine 2 godine dijete ;-). Želite li, ali i dalje biti na sigurnoj strani, a zatim samo instalirati na link ispod ili dati https://translate.google.de/translate_buttons na Google "browser translater" i svijeta se vratio netaknut.U cilj Tycoon ste natjecati protiv stvarnih protivnika koji svi imaju isti cilj kao i ti, ustati iz Lige 6. 1. liga zaraditi postignuća i naravno u igri valuta koje možete račvaju mijenjati u eurima vas. Kick-off vremena su prema njemačkom vrijeme 19:30-19:45.To odgovara igra dana realnom dan. Sve je besplatno, što je stvarno potrebno samo licencu za kupnju igrača na tržištu igrača i mogu prodati. Ova licenca košta 10 eura, ali ne brinite igram Goal Tycoon nekoliko mjeseci i imati to 10 Euro već može generirati bez novčanog depozita.I iskreno ja igram u 3Liga i potrebno uvijek nema novih igrača ili trenera, ali to će se promijeniti određena naknadno. Dakle, cilj Tycoon je besplatno. Ako ste nestrpljivi igrač, ali onda ćete također imati mogućnost prave eura uložiti u igri kako bi se nešto.Ali, vjerujte mi nema apsolutno nikakvog razloga za to-ide-ne traje samo sve samo malo duže.
 
 
Tvrtka SC Euro Soft Srl je odgovoran za ovaj online nogometni menadžer sa sjedištem u Rumunjskoj. Adresa je: Sc Euro Soft sustav Srl (Sorin Pricop) Lapusului broj 5A, 6 Birou Baia Mare Maramures 430.424 RO Telefon: 4,0747770897Od ovog linka još uvijek možete dobiti neke info-http :/ / goaltycoon.com.hypestat.com / -, ali vratio sam se na mojoj stranici ;-)
 
online zaraditi novac, osim sposobnosti, zaraditi novac, cilj tajkun, igre, euro, novac, nogometni menadžer,
 
Nemojte se odložiti da tvrtka ima sjedište u Rumunjskoj.Nije loše što je sve u inozemstvu. Osim toga, Euro Soft ima vrlo dobra iskustva s ovom vrstom divljači mehanizama. Od njezina krivotvoriti Market Glory nastao je i ova igra strategija nameće se na tržištu danas, a ako ikad gledati vidjeti u igri forumu Vi jako jako malo negativni komentari.Dakle, ne može odložiti, uvijek morate biti oprezni u ovom trenutku ionako. Govoreći o Foruma cilj Tycoon ima privatni forum (Global i njemački) postoji uvijek možete slati pitanja i savjete. Lokalna zajednica uvijek pomaže i vrlo strpljivi.
 
 
Ako se samo malo vremena za svoj hobi može provesti će se radovati,da ste zapravo morati žrtvovati samo oko 15 minuta dnevno za cilj Tycoon. Osim što izgleda (od razmjene igrača valuta, promijeniti svoju taktiku, itd) što statistike ili live igre, onda naravno da će potrajati oko 10 minuta duže.Jer cilj Tycoon Online Browser Game je da i to treba ostati slobodan brauchste Naravno više ste dovoljno u igri valutu zaradio graditi sve odjednom i zbog toga što se ne može ovisiti sati pred računalom također. Jednostavno pravilo "više uspješni ste na gol Tycoon, duže traje jedan dan".No, s 15 minuta je već sve je u redu
 
 
Očekujte molimo grafički tehnički ne previše. Grafika je sasvim ok za igru ​​preglednika kao nogometni menadžer, po mom mišljenju, ali su u odnosu na FM 13, jer, naravno, odvojeni svjetovi.
 
 
Opcije igre su zapravo baš kao i bilo koji drugi skuplji kupili Football Manager.Dakako nedostaje cilj Tycoon jedne ili druge statistike u usporedbi s FM 13 su portreti igrača i ne Panini slika ista, a vi manager kao konzervativac nogometni stručnjak će ga prepoznati odmah, mislim, ali igrivost ne ga se osloboditi. Moraju prestati svatko mora odlučiti za sebe.
 
online novac plaća,Sljedeći zaraditi novac zaraditi Gol tajkun, igre, euro, novac, nogometni menadžer,
 
Možete dati svoj klub dati željeni naziv domene, napraviti svoj vlastiti grb, napraviti svoj vlastiti košulje, igre, iskustvo živjeti u transfer igrača na tržištu igrača / mlade / trener kupiti i prodati izgradnju proširiti (ured, bolnica, hotela, parking,Trener zgrada, restoran, mladi centar, stadion, parkirna mjesta), što se trener i igrači podići razina, Set trening i taktike, cijene set ulaznica, vozila za putovanje kupiti (automobila, autobusa, zrakoplova) na nacionalne i međunarodne trofeje boriti, analizirati statističke podatke, dionice Kupi,Mogu razmjenjivati ​​i platiti u igri valutu u prave eura i još mnogo toga.
 
 
Sramim se zapravo pisati, ali je nekako pripada. Što je cilj nogometnog menadžera trebali biti jasni da. Nadam ;-) pa ću zadržati ovu super kratko.
Erwirtschafte dobar prihod, bez obzira koliko je,tako da imate novac za uklanjanje vašeg tima, vaš trener, mladi igrač, svoje zgrade i vaše infrastrukture. Jedna stvar koju ću spomenuti, nemojte misliti "od dohvata višu ligu ja dobiti automatski puno više posjetitelja u mom stadionu." To je istina samo u manjem dijelu.U cilj Tycoon vaš klub ima određenu popularnost, vaš zadatak je da se poveća taj stalni ili zadržati. Bolje je svakako povećati to iznova i iznova, tek tada će vam generirati visoke prihode. I neće dopustiti da zavesti stvarne eura za ulaganje u igri. Znam taj osjećaj. Želite li početi igrati,vidim, sve je još na razini 0 ili 1, ne znam gdje ćeš se prvi put početi, želite sve najbolje sada i ažuriranje u isto vrijeme brzo identificirati uspjehe i Zack žurbu, platio što jer nestrpljenje je pobijedio. Neka to. Postoji još jedan način, samo je potrebno malo više vremena. ;-)
 
online novac plaća,Sljedeći zaraditi novac zaraditi Gol tajkun, igre, euro, novac, nogometni menadžer,
 
 
Ako ste sami na gol Tycoon potpisivanje s idejom bez kraja pravih eura iz igre povući onda ste trebali, ali u jasno,da trebate samo jednom vaš ingame valutu za svoj omiljeni klub, a to je dugotrajan proces, to stvarno može ispuniti svoj vlastiti džep. Nemojte me krivo razumjeti, to nije nemoguće. Već postoje igrači tu su stvarno jako, jako puno novaca izvući,Ne samo da bi trebao misliti "u mjesec dana imam stotine dolara za moju torbu" Ovaj primjer je već nije sasvim nerealno, ali trebat će vam za što su više mjeseci. No, imate četiri glavne prednosti. Treba ti svaki dan samo oko 15 minuta vremena da se žrtvuje (što stvara Sigurno svatko puta dnevno).Vi znate točno igru ​​niste vremenom početi ispočetka (jer ne postoji bolja verzija snage da to učini). Igra nije više u nekom trenutku (jer su postignuti unaprijed određenim ciljevima). A što se registrirate sada, a ti si već jedan korak ispred nego ako ne rastu registrirajte ;-)
 
Nameće se pitanje: "Kako se financira isplata?"
Pravi eura nestrpljivi korisnici plaćaju u igru ​​ne idu 100% na usluga, ali su u cilj Tycoon reinvestiranu (npr. za plaćanje)
Kao iu stvarnom životu, svaki klub mora platiti porez na sve svoje prihode, da li eura ili in-game valute.Ovi porezi se također teče u isplatama sa.
 
Jednostavan pregled:
Svaka od prihoda oporezuje bez obzira da li stadion prihoda, win bonus, bonus prostor, player prodaja ili Euro depoziti
 
Ako depozit ne dobiti punu vrijednost svog depozita, ali oko 8% manje zaslužan.
 
online novac plaća,Sljedeći zaraditi novac zaraditi Gol tajkun, igre, euro, novac, nogometni menadžer,
 
Uz isplatu što je oko 20% onda se opet odbija prije nego što može oporaviti novac nazvati svoje vlastite.
 
 
Porezi završiti prije ili kasnije opet na Admin,jer nije automatski podliježu preporučenog korisnika Admin i morati platiti ove naknade.
 
I tako igra za sve 57.425 korisnika i dalje beskrajno. Svi porezi su priključena na različite fondove (grantovi), gdje ste onda vaš prihod i premije ju dobiti.Ako stvarno nemaju eura na golu Tycoon uložiti može trgovati vaš in-game valutu u eurima, onda auszahlst ste s oko 20% poreza, imate, ali još uvijek je 80% profita. STOP - Pogledaj je pobliže na 80%! Zapravo, postoje čak i više od 100%, jer si dobio ništa uložio, tako da nema eura su plaćeni.Mislim da je to logično Finanzystem s porezima na gol Tycoon. Samo se uvijek sjećati "To nije od danas do sutra"
 
 
                                        Ovdje ste na cilj Tycoon-SIGN-
 
 
 
 
 
 
 
---------- Online zaraditi novac, osim sposobnosti, zaraditi novac, cilj tajkun, igre, euro, novac, nogometni menadžer,------------
 
 
+ + + + + Online zaraditi novac sa golom Soccer Manager tajkun. Zaradite besplatno pravi eura i dobiti bogat. + + + + +
 
 
https://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/inst