goaltycoon bulgarien

 
 
 

Вземи богат

направи безплатно с истински Euro Soccer Manager

богати игри вие

 

Играеш като Football Manager?

Ако отговорът е да, тогава аз знам как амбициозната ви еуфорично и вашия клуб за топ клуб се бори за по-късно славни победи, трофеи и шампионати сензационни тържества. Знам, че твърде, повярвай ми.Вие купувате играта пълна с очакване на вашето желание, плати около 20-40 евро и инвестира ужасно много време в новия си FIFA Manager за да бъде успешна.
 
Вие сте напълно в стихията си и отиде със стотици планове в главата ми да работи на свой собствен историята на футбола, за да пиша.В допълнение към вашата Real File Сега сте мениджъри и треньори на вашето бебе и то принадлежи само на теб насаме. Можете да изградите герб за вашия клуб, за да даде документа си за самоличност. Вие купувате и продавате играч или треньор, да организирате обучението, грижата за всеки отделен играч, така че винаги е по-добре даМожете knobelst играете тактики, можете да действа с рекламни партньори, изграждане на добра младежка отдел, грижа за цените на билетите, изграждане на важни сгради от, което правиш от вашия футболно игрище футболно място и много повече. Разбира се, че правя всичко това с огромен развлекателен фактор, който заплашва да нямат край.
В един момент, но годината е в пъти минало и нова версия на вашия футболен мениджър стои пред вратата.
Какво ще правиш сега? Купувате ли тази версия и сте се започне с всичко отново от нулата? Слагаш си бебе, после и да се грижи за нов? Какво става с всички потта и времето? Или искаш да играеш на вашето бебе, докато не сте безспорните топ мениджърите,на всички успехи в beängstlichen повторение на сезон носи на сезона. Вие знаете точно какво искам да кажа, всичко е построена на най-високото ниво, имате само един топ играч и след огромните усилия, има само вие и вашият клуб.Единственото нещо, което ти остава е твоят трофей зала, за да видите някои от вашите страхотни трофеи или можете да се насладите в статистиката си, докато стане страхотно, но сега. Какво мислите за да направи всичките си мениджъри и треньори задачи с едни и същи цели, амбицията,Ангажимент към успеха и дейности на стария си футболен мениджър с голяма разлика, ходиш вашия успех лесно в реални евро наоколо и погледнете не само на вашите трофеи, но се бориш за нещо реално. За личния си богатство.
 
онлайн печелят пари, освен заслугите, да печелят пари, целта магнат, игри, евро, пари,fussballmanager,
 
 
 
 
 

Беше ist goaltycoon?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Goal Tycoon е игра с браузър (Online Soccer Manager), която ви предлага широк набор от мениджъри преминават и интересни предизвикателства в борбата за престижната титла срещу реални човешки играчи. Играе в своя браузър, без скъпи, време и от всяка точка лесно.Това е началото на януари 2014 отидох в началото и в действителност все още съвсем ново. Ето защо, все още си струва ранното влизане в играта, тъй като ъпгрейд във висшите лиги все още е много проста и бърза. Въпреки, че вече има повече от 57 424 в света екип тук, но потенциалът е огромен и има все повече и повече потребители всеки ден.Въпреки Goal Tycoon е пусната онлайн най-рано през декември 2013 г., но на първо застроена GameDay беше открит през януари 2014 година. Намирам удовлетворение завръща подобрения баланс и нови функции вътре. Уникалните неща в FIFA Manager в Goal Tycoon е,Можете да обмените валута в играта в истински евро и след това прехвърляне чрез банков превод или PayPal профила си. Small кука е може би, че целта Tycoon е все още на английски език (за да сте сигурни, но все пак се променя). Нека себе си, но не се обезсърчават, текстовете са много прости и се повтарят постоянно.Аз самият имам само английски езикови умения на 2-годишен млад дете ;-). Искате ли да, но все пак да бъде безопасна страна, а след това просто инсталирате на линка по-долу или да даде https://translate.google.de/translate_buttons към Google "браузър translater" и светът отново е непокътнат.В Goal Tycoon Вие се състезавате срещу реални противници, които всички имат една и съща цел като теб, се повиши от 6 Лига Лига 1 да печелят постижения и разбира се, по време на игра валута, която може да се отклони, за да се промени в евро вас. Стартът Часовете са според германския времето от 19:30 часа до 19:45 часа.Това съответства на игра дни истински ден. Всичко е безплатно, което наистина трябва лиценз само за да купуват играчи на трансферния пазар и може да продаде. Този лиценз струва 10 евро, но не се притеснявайте, аз играя Goal Tycoon няколко месеца и имам този 10 Euro вече може да генерира без депозит в пари.И честно казано аз играя в 3Liga и необходима, тъй като още няма нови играчи или треньори, но това ще се промени, определени по-късно. Така Goal Tycoon е безплатна. Ако сте нетърпелив играч, но след това вие също имате възможност истински евро да инвестира в играта, за да помогне до известна степен.Но аз вярвам, че има абсолютно никаква причина за него-отива-без просто отнема всичко само малко по-дълго.
 
 
Надзорният съвет на компанията Euro Soft Srl е отговорен за тази онлайн футболен мениджър, базиран в Румъния. Адресът е: SC Euro Soft System Srl (Sorin Pricop) Lapusului номер 5А, 6 Birou Baia Mare Марамуреш 430424 RO Телефон: 4.0747770897От тази връзка все още можете да получите някаква информация-HTTP :/ / goaltycoon.com.hypestat.com / - но аз съм отново на страницата ми ;-)
 
онлайн печелят пари, освен заслугите, да печелят пари, целта магнат, игри, евро, пари, футболен мениджър,
 
Да не се обезсърчават, че компанията е със седалище в Румъния.Не е лошо това, което е всичко в чужбина. В допълнение, Euro Софт има много добър опит с този тип механизъм игра. От ковачница Market я Glory е появила и тази стратегия за игра, да отстоява себе си на пазара днес, и ако сте някога да потърсите видите в играта форум Вие самите много малко негативни коментари.Така че не се обезсърчават, че винаги трябва да се внимава в това време така или иначе. Говорейки на форум Goal Tycoon има собствен форум (Global и немски език) има Винаги можете да представят въпроси и съвети. Местната общност винаги помага и е много търпелив.
 
 
Ако имате само малко време за хобито си да прекарате това ще се радвам,, че всъщност трябва да се жертват само около 15 минути на ден за Goal Tycoon. Освен изглеждаш (от играчите обмяна на валута, промени тактиката си и т.н.) ви статистики или игра на живо, тогава, разбира се, че ще отнеме около 10 минути по-дълго.Защото Goal Tycoon Online Браузър игра е да, и той трябва да остане свободен brauchste курс вече са имате достатъчно валута по време на игра спечелил да се изгради всичко наведнъж и поради тази причина не може да зависи часа пред компютъра също. Обикновено правилото "колкото по-успешно сте в Goal Tycoon, колкото по-дълго го отнема един ден".Но в 15-та вече е o.k.
 
 
Очаквайте моля графичен технически не твърде много. В графика са доста добре за браузър игра, като футболен мениджър, по мое мнение, но се сравняват с FM 13, защото, разбира се, различни светове.
 
 
Опциите на играта са всъщност точно като всяка друга скъпо закупен Football Manager.Определено липсват в Goal Tycoon една или друга статистика, в сравнение с FM 13 са портретите на играчите и не Панини снимките същото и мениджър като заклет футболен специалист ще го разпознае веднага, искам да кажа, но геймплея не я освобождава. Трябва да спре всеки трябва да реши за себе си.
 
онлайн пари печелите,следващия да печелят, пари се печелят, целта магнат, игри, евро, пари, футболен мениджър,
 
Можете да дадете на вашия клуб даде желаното име на домейн, да създадете свой собствен герб, да създадете свой собствен тениски, игри, опит живеят в трансферната играчи на пазара / младок / Треньорът купуват и продават изграждане за разширяване (офис, болница, хотел, паркинг,Сграда Coach, ресторант, младежки център, стадион, паркоместа), можете да треньор и играчи се повиши нивото, Set обучение и тактика, цени, определени на билетите, превозни средства да пътуват изкупуване (кола, автобус, самолет) до национални и международни трофеи се борят, да анализират статистически данни, запасите Да се ​​купи,Могат да обменят и да плащат по време на игра валута в истински Евро и много повече.
 
 
Срам ме е да пиша, но всъщност той по някакъв начин принадлежи. Каква е целта на един футболен мениджър трябва да бъде ясно да. Надявам ;-) така че ще запази тази супер кратко.
Erwirtschafte добри доходи, без значение как,така че имате пари за премахване на вашия отбор, треньорът си, младостта си играч, вашата сграда и си инфраструктура. Едно нещо, което ще спомена, моля, не мисля, че "с място по-висока класа получавам автоматично много повече посетители в стадион ми." Това е вярно само в малка степен.В Goal Tycoon вашия клуб има известна популярност, вашата задача е да се увеличи това стабилно или да съхраните. По-добре е да се увеличи със сигурност това отново и отново, само тогава ще ви генерира висок приход. И няма да ти позволя да съблазни реални евро, за да инвестират в играта. Знам, че това чувство. Вие искате да започнете да играете,виждате, всичко е все още на ниво 0 или 1, не знам къде си се първо да започне, вие искате всичко най-хубаво сега и актуализация в същото време бързо да идентифицират успехи и Зак набързо, какво плати, защото нетърпението е спечелил. LET IT. Има и друг начин, просто отнема малко повече време. ;-)
 
онлайн пари печелите,следващия да печелят, пари се печелят, целта магнат, игри, евро, пари, футболен мениджър,
 
 
Ако себе си в Goal Tycoon подписване с идеята, без крайните реални евро от играта да дръпнем тогава трябва да но в ясна,че имате нужда само веднъж си в играта валута за любимия си клуб и това е дълъг процес, са наистина можете да попълните собствения си джоб. Не разбирате ме разбирайте погрешно, това не е невъзможно. Вече има играчи там са наистина много, много пари извадя,Вие трябва не само да мислим "в един месец имам стотици долари за моята чанта" Този пример е вече не е съвсем нереално, но вие ще се нуждаете за най-много месец. Но вие имате четири основни предимства. Трябва всеки ден само на около 15 минути време да пожертват (което създава сигурност на всички пъти на ден).Вие знаете точно играта, която не са в крайна сметка да започнем отначало (защото няма по-добър вариант ви принуждава да го правят). Играта не е свършила в някакъв момент (тъй като предварително определени цели са постигнати). И като се регистрирате сега и вие вече сте една крачка напред, отколкото ако не се регистрирате расте ;-)
 
Това повдига въпроса: "Как се финансира плащането?"
Истинските евро нетърпеливите потребители плащат в играта не трябва да излизат на 100% на доставчика, но са в Goal Tycoon реинвестирани (например за плащане)
Както и в реалния живот, всеки клуб трябва да плати данък върху всичките си доходи, дали евро или по време на игра валута.Тези данъци също се вливат в плащанията с.
 
Един прост поглед:
Всеки от доходи се облагат с данък, независимо от това дали приходите стадион, победа бонус, бонус пространство, продажбите играч или депозити в евро
 
Ако депозирате те не получават пълната стойност на депозита, но около 8% по-малко кредитира.
 
онлайн пари печелите,следващия да печелят, пари се печелят, целта магнат, игри, евро, пари, футболен мениджър,
 
С изплащане вас около 20%, след това се приспада отново, преди да може да си възстанови парите се обадите на вашия собствен.
 
 
Данъците в крайна сметка рано или късно отново на администраторите,тъй като не подлежат на автоматично на посочените User администраторите и трябва да плащат тази такси.
 
И така в игра за всички 57 425 потребители продължава безкрайно. Всички данъци са включени в различни фондове (субсидии), където след това си приходи и премии я получите.Ако наистина имат никаква евро в Goal Tycoon инвестира да търгувате си по време на игра валута в евро, тогава auszahlst вас с около 20% данъци, което трябва, но все още се извършва 80% печалба. STOP - Погледни я по-отблизо в 80%! Всъщност, има дори повече от 100%, защото нямаш нищо инвестирани, така че няма евро са били платени.Мисля, че е логично Finanzystem с данъци в Goal Tycoon. Просто винаги да помним, "Това не е от днес за утре"
 
 
                                        Тук сте в Goal Tycoon-SIGN-
 
 
 
 
 
 
 
---------- Online печелят пари, освен заслугите, да печелят пари, целта магнат, игри, евро, пари, футболен мениджър,------------
 
 
+ + + + + Online правят пари с цел Soccer Manager магнат. Спечелете безплатен недвижими евро и да забогатеят. + + + + +
 
 
https://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/inst