goaltycoon holland

 
 
 

Rijk

vrij maken met een echte Euro Soccer Manager

spellen die je rijk

 

Speel je als Football Manager?

Zo ja, dan weet ik hoe ambitieus je euforisch en je club naar een topclub vechten voor later glorieuze overwinningen, trofeeën en kampioenschappen sensationele feesten. Ik weet dat ook, geloof me.Je koopt het spel vol verwachting van je verlangen, betalen ongeveer 20-40 euro en investeren heel veel tijd in uw nieuwe FIFA Manager succesvol te zijn.
 
U bent volledig in je element en gaan met honderden plannen in mijn hoofd om te werken in uw eigen voetbalgeschiedenis te schrijven.In aanvulling op uw Real File U bent nu managers en coaches van uw baby en het behoort alleen voor u alleen. Je bouwt je een wapen voor je club om uw identificatie te geven. U koopt en verkoopt een speler of coach, dient u de opleiding, de zorg over elke individuele speler, zodat het is altijd beter omJe knobelst je speelt tactiek, je handelt met reclame partners, het opbouwen van een goede jeugdafdeling, de zorg over ticketprijzen, bouwen belangrijke gebouwen uit, je doet van je voetbalveld een voetbal locatie en nog veel meer. Natuurlijk doe je dit allemaal met een grote fun-factor die dreigt om nooit eindigen.
Op een gegeven moment, maar het jaar is het verleden en een nieuwe versie van uw voetbal manager staat voor de deur.
Wat doe je nu? Koopt u die versie en je begint met alles weer vanaf nul? Je zet je kind bent, dan is, en zorgen voor een nieuwe? Wat is er met al het zweet en tijd? Of heb je je baby te spelen totdat je de onbetwiste top managers,van alle successen in een beängstlichen herhaling van seizoen aan het seizoen brengt. Je weet precies wat ik bedoel, alles is gebouwd op het hoogste niveau, heb je alleen een topspeler en na de enorme inspanning, er is alleen jij en je club.Het enige wat je nog hebt is je trofee hal om wat uw grote trofeeën te zien of u genieten van uw statistieken als je groot geworden, maar nu zijn. Wat vind je van al uw managers en coaches taken te maken met dezelfde doelen, ambitie,Inzet voor succes en activiteiten van uw oude voetbal manager met een groot verschil, je loopt uw ​​succes gemakkelijk in real euro om en kijk naar niet alleen je trofeeën, maar je vecht voor iets echts. Om uw persoonlijke rijkdom.
 
online geld verdienen, naast verdienste, geld verdienen, doel tycoon, games, euro, geld,fussballmanager,
 
 
 
 
 

Was ist goaltycoon?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Doel Tycoon is een browser spel (Online Soccer Manager) die u een breed scala van managers passeren en interessante uitdagingen in de strijd om de felbegeerde titel tegen echte menselijke spelers biedt. Speelbaar in je browser zonder dure, altijd en overal gemakkelijk.Het is het begin van januari 2014 ging naar het begin en eigenlijk nog gloednieuw. Daarom is nog steeds de moeite waard de vroege toegang tot het spel, aangezien de upgrade in de hogere competities is nog steeds erg eenvoudig en snel. Hoewel er al meer dan 57.424 wereldwijd team hier, maar het potentieel is enorm en er zijn meer en meer gebruikers elke dag.Hoewel Goal Tycoon online al in december 2013 werd gezet, maar de eerste echte Gameday werd geopend in januari 2014. Ik vind het verheugend terugkomen balans verbeteringen en nieuwe features binnen. De unieke dingen in FIFA Manager Op doel Tycoon is,U kunt uw ingame valuta om te wisselen in echte euro's en vervolgens overbrengen via overschrijving of PayPal om uw account. Kleine haak is misschien dat doel Tycoon is nog steeds Engels (om zeker te zijn, maar nog wijzigen). Laat je maar niet afschrikken, de teksten zijn zeer eenvoudig en worden voortdurend herhaald.Zelf heb ik alleen kennis van het Engels van een 2 jaar jong kind ;-). Wil je, maar nog steeds aan de veilige kant, dan installeer gewoon de onderstaande link of geef https://translate.google.de/translate_buttons naar Google "browser tolk" en de wereld is weer intact.In Goal Tycoon Je hebt het tegen echte tegenstanders, die allemaal hetzelfde doel als jij, opstaan ​​uit League 6 League 1 tot prestaties te verdienen en natuurlijk in-game valuta die u kunt aftakken van wijzigingen in Euro u. Kick-off tijden zijn volgens de Duitse tijd 19:30-19:45.Dit komt overeen met een dag van de wedstrijd een echte dag. Alles is gratis, je moet echt alleen een licentie om spelers te kopen op de transfermarkt nodig hebben en kunnen verkopen. Deze licentie kost € 10, maar maak je geen zorgen Ik speel Goal Tycoon een paar maanden en hebben dit 10 Euro kan al genereren zonder een storting van contant geld.En eerlijk gezegd ben ik het spelen in de 3Liga en had nog geen nieuwe spelers of coaches, maar dat zal veranderen later bepaald. Dus Goal Tycoon is gratis. Als je een ongeduldige speler, maar dan heb je ook de mogelijkheid om echte euro's te investeren in het spel enigszins te helpen.Maar geloof me er is absoluut geen reden voor is-gaat-zonder duurt gewoon allemaal net iets langer.
 
 
Het bedrijf SC Euro Soft Srl is verantwoordelijk voor deze online voetbalmanager gevestigd in Roemenië. Het adres is: Sc Euro Soft System Srl (Sorin Pricop) Lapusului No 5A, 6 Birou Baia Mare Maramures 430.424 RO Telefoon: 4,0747770897Via deze link kunt u nog wel wat info-http :/ / goaltycoon.com.hypestat.com / - maar ik ben terug op mijn pagina ;-)
 
online geld verdienen, naast verdienste, geld verdienen, doel tycoon, games, euro, geld, football manager,
 
Niet afschrikken dat de onderneming haar zetel heeft in Roemenië.Het is niet slecht wat is alles in het buitenland. Daarnaast Euro Soft heeft zeer goede ervaringen met dit type spel mechanisme. Van haar smederij Markt Glory is ontstaan ​​en deze strategie spel zich gelden aan Op de markt van vandaag en als je ooit kijkt zie in-game forum Je heel erg weinig negatieve opmerkingen.Dus niet afschrikken, moet je altijd voorzichtig zijn op dit moment toch. Spreken van Forum Goal Tycoon heeft een eigen forum (Global en Duits) daar kun je altijd vragen en tips in te dienen. De lokale gemeenschap helpt altijd en is zeer geduldig.
 
 
Als u alleen een beetje tijd voor uw hobby kunt besteden zal verheugen,dat je eigenlijk moet gewoon ongeveer 15 minuten per dag op te offeren voor Goal Tycoon. Behalve je kijkt (van een wisselkantoor spelers, veranderen hun tactiek, etc) je statistieken of een live game, dan natuurlijk het duurt ongeveer 10 minuten langer duren.Omdat Goal Tycoon Online Browser Game is ja en het moet vrij brauchste natuurlijk langer blijven bent u voldoende in-game geld verdiend om alles op te bouwen in een keer en om deze reden kun je niet uren hangen voordat de pc ook. Eenvoudige regel "hoe succesvoller je bent op Doel Tycoon, hoe langer het duurt een dag."Maar met 15 minuten is het al ok-
 
 
Verwacht alstublieft grafische technisch niet te veel. De graphics zijn heel ok voor een browser spel als een voetbal manager in mijn mening, maar worden vergeleken met een FM-13, omdat, natuurlijk, een wereld van verschil.
 
 
Het spel opties zijn eigenlijk net als alle andere dure gekocht Football Manager.Zeker ontbreekt in Goal Tycoon ene of de andere statistieken in vergelijking met een FM-13 zijn de portretten van de spelers en niet Panini foto's hetzelfde en je manager als diehard voetbal professional zal het onmiddellijk herkennen, ik bedoel maar de gameplay niet te verlichten. Moeten ophouden iedereen moet voor zichzelf beslissen.
 
online geld verdienen,naast verdienen, geld verdienen, doel tycoon, games, euro, geld, football manager,
 
Je kunt geven je club geven een gewenste domeinnaam, uw eigen wapenschild, creëer je eigen shirts, games, ervaring leven in de overdracht marktpartijen / jeugdspeler / coach kopen en verkopen bouwen uit te breiden (kantoor, ziekenhuis, hotel, parking,Coach gebouw, restaurant, jeugdcentrum, stadion, parkeerplaatsen), kunt u coachen en spelers verhogen Level, Set training en tactieken, stelt ticketprijzen, voertuigen te kopen (auto, bus, vliegtuig) te reizen naar nationale en internationale trofeeën te vechten, te analyseren statistieken, voorraden kopen,Kunnen uitwisselen en in-game geld betalen in echte euro's en nog veel meer.
 
 
Ik ben beschaamd om daadwerkelijk te schrijven maar het een of andere manier hoort. Wat is het doel van een voetbal manager moet u duidelijk worden ja. Ik hoop ;-) dus ik zal deze super kort te houden.
Erwirtschafte goed inkomen niet uit hoe,dus je hebt geld voor de Verwijdering van je team, je coach, je jeugdspeler, uw gebouw en uw infrastructuur. Een ding dat ik zal noemen, denk alsjeblieft niet dat "door het bereiken van een hogere divisie krijg ik automatisch veel meer bezoekers in mijn stadion." Dit geldt slechts in geringe mate.In Goal Tycoon je club heeft een zekere populariteit, uw taak is om deze gestage verhogen of te houden. Beter is het zeker om deze te vergroten over en weer, alleen dan zal je een hoge omzet te genereren. En laat je niet verleiden echte euro's te investeren in het spel. Ik ken dit gevoel. U wilt beginnen met spelen,zie, alles is nog steeds op niveau 0 of 1, je weet niet waar je voor het eerst begint, wil je het allerbeste nu en updaten tegelijk om snel successen en ZACK haast identificeren, betaalde wat omdat het ongeduld heeft gewonnen. LET IT. Er is een andere manier, maar duurt het iets langer. ;-)
 
online geld verdienen,naast verdienen, geld verdienen, doel tycoon, games, euro, geld, football manager,
 
 
Als je jezelf ten doel Tycoon ondertekening met het idee zonder end onroerend euro van het spel om en trek je moet maar in het heldere,dat u alleen nodig als uw ingame valuta voor uw favoriete club en het is een lang proces worden kan je echt vult je eigen zak. Begrijp me niet verkeerd, het is niet onmogelijk. Er zijn al spelers zijn er echt heel, heel veel geld uittrekken,Je moet niet alleen denken "in een maand heb ik honderden dollars voor mijn tas" Dit voorbeeld is al niet helemaal onwerkelijk, maar je moet voor zoveel maanden. Maar je hebt vier grote voordelen. Je moet elke dag slechts ongeveer 15 minuten van de tijd op te offeren (die zeker iedereen keer per dag creëert).U weet precies het spel dat je niet uiteindelijk opnieuw beginnen (want er is geen betere versie dwingt je om dat te doen). Het spel is nog niet voorbij op een gegeven moment (omdat vooraf bepaalde doelstellingen zijn gehaald). En je nu registreren en je bent al een stap vooruit dan wanneer je groeit niet registreren ;-)
 
Dit roept de vraag: "Hoe is de betaling gefinancierd?"
True euro de ongeduldige gebruikers betalen in het spel niet naar 100% naar de provider, maar zijn in Goal Tycoon herbelegd (bijvoorbeeld voor betaling)
Net als in het echte leven, moet elke club belasting betalen over al zijn inkomsten, of euro's of in-game geld.Deze belastingen ook uitmonden in de uitbetalingen met.
 
Een eenvoudig overzicht:
Elk van inkomen wordt belast, ongeacht de vraag of het stadion inkomsten, win bonus, bonus ruimte, speler verkopen of Euro's
 
Als je stort je niet de volledige waarde van uw storting te krijgen, maar ongeveer 8% minder bijgeschreven.
 
online geld verdienen,naast verdienen, geld verdienen, doel tycoon, games, euro, geld, football manager,
 
Met een uitbetaling u ongeveer 20% zijn dan weer afgetrokken voordat je kan herstellen van het geld uw eigen oproep.
 
 
De belastingen uiteindelijk vroeg of laat weer aan de Admin,omdat niet automatisch onderworpen aan de raadplegingsprocedure gebruiker Admin en moet dit betalen.
 
En zo het spel voor alle 57.425 gebruikers blijft eindeloos. Alle belastingen zijn aangesloten op verschillende fondsen (subsidies), waar u vervolgens uw inkomsten en premies te krijgen haar.Als je echt geen euro in Goal Tycoon investeren kan je in-game valuta handel in euro's, dan auszahlst je met ongeveer 20% belastingen, je hebt maar nog steeds gemaakt 80% winst. STOP - Kijk naar haar dichter bij de 80%! Eigenlijk zijn er zelfs meer dan 100%, want je hebt niets geïnvesteerd, dus geen euro zijn betaald.Ik denk dat dat een logische Finanzystem met belastingen Op doel Tycoon. Gewoon altijd herinneren "Het is niet van vandaag tot morgen"
 
 
                                        Hier bent u aan Goal Tycoon-SIGN-
 
 
 
 
 
 
 
---------- Online geld verdienen, naast verdienste, geld verdienen, doel tycoon, games, euro, geld, football manager,------------
 
 
+ + + + + Geld te verdienen online met een doelpunt Soccer Manager tycoon. Verdien gratis echte euro en rijk. + + + + +
 
 
https://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/inst